Holterweg 2
7418 EB Deventer
info@hetdeventerwijnhuis.nl
Advies nodig? 06 158 365 39
De ultieme wijnbeleving
voor iedereen
Wijn advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Najaarsproeverij 2020 afgelast

nj20 dev uitnodigingen mrs page 001.jpg

Beste wijnliefhebber,

Gezien de grote toename van het aantal besmettingen met COVID-19 in de recente periode, is het helaas niet verstandig om onze jaarlijkse Najaarsproeverij door te laten gaan.

In plaats van de proeverij zullen we voor u een catalogus maken met al onze 'rechtstreekse import wijnen' er in. U kunt dan eventueel een proefdoos (met korting) bestellen en vervolgens kunt u uw selectie aan wijnen uit deze catalogus + uw persoonlijke favoriete wijnen bestellen, met de proeverijprijzen en staffelkortingen, zoals u gewend bent.

We hadden alles zo georganiseerd, om met tijdsblokken te werken met een maximum aantal bezoekers per tijdsblok, meer ruimte in de winkel en het proeflokaal én meer ruimte tussen de te proeven wijnen (en dus minder open wijnen). Maar nu we een behoorlijke toename van het aantal besmettingen zien, ook in onze regio, vinden we het niet verstandig om dit evenement door te laten gaan. Onze welgemeende excuses hiervoor. Als onze catalogus met 'rechtstreekse import wijnen' en proeverijprijzen en -kortingen klaar is, hopen we dat u hiervan gebruik zult maken.

Met vriendelijke groet,

Leon en Roel
Het Deventer Wijnhuis

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!