Holterweg 2
7418 EB Deventer
info@hetdeventerwijnhuis.nl
De ultieme wijnbeleving
voor iedereen
Wijn Spijs Advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Relatiegeschenken

wijngeschenken catalogus_eindversie3 page 005.jpg

Een verjaardag, een jubileum, een bedankje voor de fijne samenwerking, de aflevering van een auto, de oplevering van een keuken... Zomaar wat momenten om iemand een wijngeschenk kado te kunnen doen.

Wijngeschenken brochure

We hebben voor u een mooie brochure samengesteld met een assortiment aan luxe relatiegeschenken. Deze brochure kunt u downloaden door op de LINK te klikken. U kunt de geschenken uit deze brochure bestellen door ons een e-mail te sturen (info@hetdeventerwijnhuis.nl) met uw wensen of door ons te bellen (0570-614737).

Maar wij nodigen u ook graag uit in één van onze sfeervolle proeflokalen. Ga samen met ons op zoek naar het perfecte cadeau voor uw relatie(s). Een wijn op maat, zorgvuldig en met liefde gekozen, waarmee u exact uitdrukking kunt geven aan de waardering die u voor uw relatie heeft.

We verzorgen een mooie wijnbeschrijving bij het geschenk, eventueel met uw persoonlijke tekst er op of op uw eigen briefpapier.

 

Wijngeschenken in onze webshop

U kunt ook wijngeschenken bestellen via onze webshop. U heeft de keuze uit verschillende houten kistjes met bijvoorbeeld 1, 2 of 3 flessen. Wanneer u bestelt, kunt u een keuze maken uit de verschillende budgetbedragen en onder het kopje "opmerkingen" in uw bestelling kunt u aangeven welke wijnen (rood, wit, rosé of mousserend) u in het pakket wenst. Tevens heeft u de mogelijkheid om het pakket / de pakketten te laten bezorgen bij iemand anders.

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!