De ultieme wijnbeleving
voor iedereen
Wijn Spijs Advies

U weet wat u wilt gaan eten, maar u weet nog niet welke wijn u daarbij wilt gaan drinken. Laat ons weten wat uw gerecht is en wij sturen u een bericht met een passend advies.

Vraag advies

Visie

dsc08356.jpg

Al meer dan honderdvijfentwintig jaar is Het Deventer Wijnhuis / Slot-Kleverkamp dé wijnspecialist van Deventer en omgeving.

Visie

Er is niets op het gebied van wijn dat de speciaalzaak aan de Holterweg niet heeft, of niet kan leveren. Van laagdrempelige wijnen startend bij een prijs van €4,50 tot exclusieve flessen port. Bij Het Deventer Wijnhuis / Slot-Kleverkamp slaagt iedereen. Er wordt uitgegaan van de smaak van de klant. Wij willen dat mensen niet langer alleen maar een rood of wit wijntje bestellen, maar naar hun eigen smaak luisteren. Bij ons ontdekt u of u een Merlot lekker vindt of toch liever een Cabernet Sauvignon drinkt.

Futuristische boerderij

Omdat onze klanten niet alleen uit Deventer komen, maar uit de wijde omtrek, zijn wij naar deze, goed te bereiken locatie, verhuisd. Rondom de futuristische boerderij bevinden zich twintig parkeerplaatsen. Het wijnhuis is gemakkelijk te bereiken vanaf de A1.

Blijf op de hoogte

Volg onze aanbiedingen!